Gravstein Bergen og Hordaland

Gravstein til Bergen og Hordanland til Norges beste priser! Hos Gravstein Grossisten kan du enkelt bestille gravstein fra hjemmet ditt i Bergen og Hordaland! Vårt mål med nettsiden er å gjøre en utfordrende prosess litt lettere. Å velge en gravstein kan være vanskelig, og ikke minst dyrt. Det er mange valgmuligheter, og ofte ligger det skjulte tilleggspriser i prisene for gravstein.

Gravsteingrossisten.no ble grunnlagt fordi vi befant oss i samme situasjon selv. Vi hadde mistet noen nære og syntes det var vanskelig å finne fram i jungelen av gravsteiner. Vi var overrasket over hvor dyr og uoversiktlig denne prosessen var. I tillegg var det få plasser man kunne bestille på nett, hjemmefra i ro og mak. Derfor har vi opprettet et nettsted hvor du enkelt kan bestille gravstein fra Bergen, eller hvor enn i Norge du måtte befinne deg.

Når du bestiller her hos oss er det ingen skjulte kostnader. Den prisen du får opp inkluderer gravstein, sokkel, gravering (inntil 2 navn), frakt og montering på din lokale kirkegård eller gravlund. Vi monterer normalt en gravstein fra 1 til 5 uker etter vi har mottatt ordren og all montering utfører vi med eget personell slik at vi er sikre på at kvaliteten holder det nivået som vi ønsker.

Se vårt gode utvalg av gravstein her:

https://gravsteingrossisten.no/gravsteiner

Her finner du også gode priser sammenlignet med andre som selger gravsteiner i Bergen. En gravstein i Bergen skal tåle mye vær og vind. Når du bestiller hos oss kan du være trygg på at du får levert en stein av svært god kvalitet.

For oss er hver eneste kunde viktig. Vi ønsker å tilby en positiv opplevelse for de som kjøper gravstein gjennom oss. Om du skulle ha noen spørsmål så ikke nøl med å kontakte oss, uansett hva det skulle være!

Vi har også en mengde tilbehør til gravsteiner. Les mer om det her

Vi har godkjenning av kirkegårdene i Bergen for montering og vi monterer selvsagt etter gjeldende lokale foreskrifter i Bergen.