Gravstein Drammen

Gravstein i Drammen til Norges beste priser ferdig montert på kirkegårs. Gravstein Grossisten leverer og monterer gravsteiner i Drammen og Viken men monterer også i hele landet til samme lave pris.

I Drammen og område rundt er vi jevnlig for å montere gravstein og i tillegg så utfører vi  oppussing/oppretting av gravstein. Normal monteringstid er 1 til 5 uker etter mottatt ordre om forholdene ligger tilrette for montering.

Våre priser på alle våre gravsteiner som du finner på nettsiden er inkl gravstein, sokkel, gravering(inntil 2 komplette navn) og montering på din lokale kirkegård i Drammen eller området rundt. Vår målsetning er at vi skal levere gravstein med tilbehør til Norges beste priser, ferdig montert! En virkelig ambisiøs målsetning men våre kunder bekrefter stadig at vi faktisk klarer dette også, noe vi er særdeles stolt av.

Se vårt utvalg av gravsteiner her:

https://gravsteingrossisten.no/gravsteiner/

Vi har også et godt utvalg med tilbehør til gravstein:

https://gravsteingrossisten.no/tilbehor/

I tillegg til salg og montering av nye gravsteiner har vi også mange oppdrag med oppussing av gravstein i Drammen og området rundt. Gravsteiner som står ute i åresvis trenger med jevne mellomrom en skikkelig rens og kanskje ny lakk i skriften slik at den er klar for nye år på kirkegården. Som i resten av landet så er det også mange gravsteiner som trenger en oppretting, dette er også en tjeneste som vi utfører i Drammen og Viken. Kontakt oss gjerne for en hyggelig pris på våre tjenester.

Gravstein Grossisten Bragernes Kirkegård i Drammen
Gravstein Grossisten på Bragernes Kirkegård i Drammen

Vi har et stort utvalg av gravsteiner i vårt sortiment:

https://gravsteingrossisten.no/gravsteiner/

Finner du ikke en modell som er ønsket så kontakt oss gjerne så kan vi sikkert produsere den gravstein som du ønsker.

Vi har som målsetning å tilby gravstein til helt andre priser enn resten av våre kolleger i bransjen, og vår erfaring og tilbakemeldinger beviser gang på gang at vi faktisk leverer dette også.

I tillegg til et godt utvalg av gravstein har vi også et rikt utvalg av tilbehør:

https://gravsteingrossisten.no/tilbehor/

Tilbehør tilbyr vi selvsagt til alle våre kunder som kjøper gravstein men vi selger også kun tilbehør om dette er ønskelig. Finner du ikke det du er på jakt etter? Kontakt oss gjerne fordi vi kan leverer stort sett alt av det som andre også tilbyr.