Oppretting av gravstein

Oppretting av gravstein i hele Norge.

Det er dessverre slik at naturen fører til at gravsteinen kan flytte litt på seg i løpet av årenes løp. Spesielt om våren ser man på gravplassen at det er mange gravsteiner som har flyttet posisjon og i værste tilfeller veltet eller står i fare for å velte. Dette er et veldig trist syn og det er familien(fester) sitt ansvar at gravstein står trygt for omgivelsene.

Vi i Gravstein Grossisten kan tilby oppretting av gravstein i hele Norge. I løpet av sesongen er vi rundt i hele Norge og tar på oss oppdrag som oppretting og oppussing av gravsteiner. Vi har lang erfaring med både oppretting og montering av gravstein. Som regel krever en slik oppretting at vi tar bort gravstein og sokkel for å sørge for et skikkelig fundament under sokkel før vi setter på plass gravstein igjen.

Dette blir akkurat som en ny montering og da blir også resultatet det aller beste.

 

Alle oppdrag blir utført av våre fagfolk og vi garanterer et godt sluttresultat når vi oppretter gravstein. Dagens regler krever at fundamentet er festet med 2 rustfrie bolter, mangler dette kan vi utføre dette samtidig som vi retter opp gravstein. Etter en slik jobb er gravsteinen klar for å stå skikkelig i mange år fremover.

Kontakt oss så gir vi fast pris på oppretting av gravstein. Det enkleste er at man sender bilder av gravstein slik at vi enklest kan gi en riktig pris for oppretting av gravstein men vi gir også pris på oppretting av gravstein uten tilsendt bilde.

Skulle du se noen av våre hyggelige montører ute på kirkegården er det bare å ta kontakt så kan vi trolig utføre jobben umiddelbart.