Om Gravstein Grossisten

Om gravstein grossisten

Gravstein til helt andre priser

Gravstein Grossisten har gjort det enklere og rimeligere å handle gravstein via netthandel. Vi ble grunnlagt pga. vi satt i akkurat samme situasjon som du er nå.

Hadde mistet en av våre kjære og ble forundret over hvor fordyrende og uoversiktlig dette med kjøp av gravstein var.

Handel med gravstein er tradisjonelt gjort gjennom fordyrende mellomledd eller forvirrende nettsteder uten evne til å fullføre handelen. Sjekk gjerne våre priser mot andre leverandører med tilsvarende gravsteiner og tilbehør, våre kunder opplever at man kan spare mange tusen ved å handle hos oss til tross for at produktene er av samme gode kvalitet. Vi har etablert oss med eget lager og produksjon på Hjelset, like øst for Molde. Vi har ingen fancy lokale, dyre biler eller kostbare "design gravstein her" program, alt handler kun om å tilby så rimelige sluttprodukter som mulig til kunden. Selv om vi har vestentlig lavere kostnader i forhold til andre man kan sammenligne seg med så er kvaliteten på våre produkter minst like god som hos andre i gravsteinbransjen.

Vi hadde et ønske om å gjøre det enkelt, rimelig og raskt å kjøpe en gravstein via nettbutikk og faktisk fullføre transaksjonen umiddelbart.

Vi har kunder over hele landet men befolkningsgrunnlaget gjør at vi selvsagt er ofte i store byer som f.eks. Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø.

Ønsker dere se hvordan en gravstein blir med navn, datoer og minneord? Kanskje med ornament i tillegg?

Vi lager gjerne et skisse helt kostnadsfritt og uforpliktende slik at dere får kan vurdere dette før dere tar en beslutning.

Totalpris

Hos oss er det ingen skjulte kostnader. Vi har valgt å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde ved å oppgi totalpriser. Det vil si at prisen inkluderer stein, sokkel, gravering (inntil 2 navn,dato og minneord), frakt og montering på din lokale kirkegård eller gravlund. På modeller som er laget for lykt er også denne inkludert i prisen. Gravstein Grossisten gjør det enkelt, trygt og oversiktlig for deg som kunde å kjøpe gravstein.

Vi har kuttet alle fordyrende mellomledd, vi har ingen store dyre lokaler til utstilling og ingen store kontorer.

Dette betyr til gjengjeld at vi kan tilby gravsteiner til helt andre priser enn andre tilbydere i markedet.

Vi har bare en pris, totalprisen!

Gravstein Grossisten lagerlokale

Kvalitet og service

Vi bruker granitt fra Norge, Sverige, Finland, India, Kina og Sør-Afrika. Vi kjøper også alltid i bulk for å presse ned kostnadene ytterligere.

Dette gjør at vi kan garantere en kvalitet som ikke står tilbake for noen og som helt sikkert vil gjøre deg tilfreds.

Vi monterer gravsteinen forskriftsmessig, ut fra gjeldende nasjonale og lokale lover og regler ved de ulike kirkegårdene rundt i Norge. Mange selskaper leier inn tjenester for montering. Gravstein Grossisten jobber ikke slik, vi vil ha kontroll i alle ledd slik at vi er sikker på at du som kunde får et produkt som blir håndtert forsvarlig fra a til å.

Vi gir deg den veiledningen og informasjonen du har behov for.

Gravstein Grossisten stiller høye krav til kvalitet og service.

Hvorfor ble Gravstein Grossisten grunnlagt?

Tre tanker var fundamentet for det som i dag er Gravstein Grossisten:

– Alt inkludert i en pris. Ingen skjulte kostnader.

– Redusere utsalgspris på gravstein av høy kvalitet ved å kutte fordyrende mellomledd

– La kjøperen sitte hjemme å velge gravstein i ro og mak

 

Vårt hovedlager og produksjon befinner seg like øst for Molde.

Her er du hjertelig velkommen innom for å se vårt utvalg men en fordel å booke tid først slik at du er sikker på å treffe noen av oss.