Gravstein Haugesund og Karmøy

Gravstein Grossisten leverer og monterer gravsteiner i Haugesund og Karmøy men monterer også i hele landet til samme lave pris.

Vi er jevnlig i Haugesund og på Karmøy for å montere gravstein og vi monterer normalt gravstein en til fem uker etter mottatt ordre om forholdene tillater montering.

Våre priser på alle våre gravsteiner er inkl gravstein, sokkel, gravering(inntil 2 komplette navn) og montering på din lokale kirkegård. Vår målsetning er at vi skal levere gravstein med tilbehør til Norges beste priser, ferdig montert! En virkelig ambisiøs målsetning men våre kunder bekrefter stadig av vi faktisk klarer dette også, noe vi er særdeles stolt av.

I tillegg til salg og montering av nye gravsteiner har vi også mange oppdrag med oppussing av gravstein i Haugesund og rundt på Karmøy. Gravsteiner i tøft klima ytterst på Vestlandet trenger med jevne mellomrom en skikkelig rens og kanskje ny lakk i skriften slik at den er klar for nye år på kirkegården. Som i resten av landet så er det også mange gravsteiner som trenger en oppretting, dette er også en tjeneste som vi utfører i Haugesund og i området rundt. Kontakt oss gjerne for en hyggelig pris på våre tjenester.

Gravstein i Haugesund og Karmøy fra Gravstein Grossisten

Vi har et stort utvalg av gravsteiner i vårt sortiment:

https://gravsteingrossisten.no/gravsteiner/

Finner du ikke en modell som er ønsket så kontakt oss gjerne så kan vi sikkert produsere den gravstein som du ønsker.

Vi har som målsetning å tilby gravstein til helt andre priser enn resten av våre kolleger i bransjen, og vår erfaring og tilbakemeldinger beviser gang på gang at vi faktisk leverer dette også.

I tillegg til et godt utvalg av gravstein har vi også et rikt utvalg av tilbehør:

https://gravsteingrossisten.no/tilbehor/

Tilbehør tilbyr vi selvsagt til alle våre kunder som kjøper gravstein men vi selger også kun tilbehør om dette er ønskelig. Finner du ikke det du er på jakt etter? Kontakt oss gjerne fordi vi kan leverer stort sett alt av det som andre også tilbyr.

Gravstein Grossisten Vår Frelsers Kirke i Haugesund