Gravstein Kristiansand

Gravstein Grossisten leverer og monterer gravsteiner i Kristiansand og Sørlandet men monterer også i hele landet til samme lave pris.

I Kristiansand og område rundt er vi jevnlig for å montere gravstein og i tillegg så utfører vi  oppussing/oppretting av gravstein. Normal monteringstid er 1 til 5 uker etter mottatt ordre om forholdene ligger tilrette for montering.

Våre priser på alle våre gravsteiner som du finner på nettsiden er inkl gravstein, sokkel, gravering(inntil 2 komplette navn) og montering på din lokale kirkegård i Kristiansand eller området rundt. Vår målsetning er at vi skal levere gravstein med tilbehør til Norges beste priser, ferdig montert! En virkelig ambisiøs målsetning men våre kunder bekrefter stadig at vi faktisk klarer dette også, noe vi er særdeles stolt av.

 

Gravstein Kristiansand og Sørlandet - Gravstein Grossisten
Gravstein Grossisten på Oddernes Kirkegård i Kristiansand

I tillegg til salg og montering av nye gravsteiner har vi også mange oppdrag med oppussing av gravstein i Kristiansand og Sørlandet. Gravsteiner som står ute i åresvis trenger med jevne mellomrom en skikkelig rens og kanskje ny lakk i skriften slik at den er klar for nye år på kirkegården. Som i resten av landet så er det også mange gravsteiner som trenger en oppretting, dette er også en tjeneste som vi utfører i Kristiansand og hele Sørlandet. Kontakt oss gjerne for en hyggelig pris på våre tjenester.

På våre nettsiden kan man enkelt se alt av utvalg innen gravsteiner og tilbehør.

Finner man en modell hos andre leverandører så kan vi nesten alltid tilby denne til en bedre pris enn alle andre.

Se vårt utvalg av gravstein:

https://gravsteingrossisten.no/gravsteiner

Vi har også masse tilbehør:

https://gravsteingrossisten.no/tilbehor/