Gravstein i Molde og Romsdal

Gravstein til Molde og Romsdal til Norges beste priser fordeig montert på kirkegård. Vi har lager og produksjon i Molde.

Vi har nå etablert oss med eget lager og produksjon på Hjelset, like øst for Molde. Vi har ingen fancy lokale eller dyre biler, alt handler om å tilby så rimelige sluttprodukter som mulig til kundene. Selv om vi har vesentlig lavere kostnader i forhold til andre man kan sammenligne seg med så er kvaliteten på våre produkter minst like god som hos andre i gravsteinbransjen.

I våre lokaler kan du komme og se våre modeller før du tar en beslutning. Ofte opplever vi at kundene syns det er en trygghet å både se modellene men også diskutere løsninger og tilbehør sammen med oss. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale et tidspunkt siden lageret ikke har faste tider med betjening.

Våre komplette priser på alle våre gravsteiner er inkl gravstein, sokkel, gravering(inntil 2 navn) og montering på din lokale kirkegård. Vår målsetning er at vi skal levere gravstein med tilbehør til Norges beste priser, ferdig montert!

Gravstein Grossisten lagerlokale

Molde og Romsdal er vår "hjemmebane" og her har vi også ekstra mange oppdrag innen oppussing av gravsteiner.

Kunder ønsker fornye en lite synlig tekst og da henter vi inn gravstein fra kirkegård og utfører jobben i vårt produksjonslokale. Gravstein får da en dyprens der vi fjerne skitt og mose som har samlet seg gjennom tiden gravstein har stått ute. Sammen med ny lakk vil gravstein fremstå som ny og er klar for mange nye år på kirkegården.

I Molde og resten av Møre og Romsdal tilbyr vi også tjenester innen oppretting av gravstein. Det er dessverre slik at naturen bidrar til at gravstein endrer posisjon og det er pårørende som er ansvarlig for at gravstein står trygt og uten fare for andre på kirkegården.

Våre kunder gir oss veldig gode tilbakemeldinger på jobbene som utføres.

Se vårt utvalg av våre gravsteiner her:

https://gravsteingrossisten.no/gravsteiner

Finner du ingen som faller helt i smak? Kontakt oss gjerne fordi vi kan levere det som dei fleste andre også selger i sitt sortiment. Vår målsetning er gravstein til helt andre priser enn alle andre i bransjen, erfaringen og tilbakemeldinger viser at vi gang på gang faktisk tilbyr samme produktene langt rimeligere enn andre.

Stort utvalg av tilbehør til dei som kjøper gravstein men man er også velkommen til å kun kjøpe tilbehør om ønskelig:

https://gravsteingrossisten.no/tilbehor

Vi tar oss av alle søknadspapirer til lokale kirkemyndigheter i Molde eller i kommunen som gravstein skal monteres i.

Gravstein grossisten rens av gravstein