Gravstein Oslo og Østlandet

Gravstein i Oslo og Østlandet til Norges beste priser ferdig montert på Kirkegård.

Gravstein Grossisten leverer og monterer rimelige gravsteiner i Oslo men har hele landet som område vi monterer gravstein i.

På bakgrunn av befolkningsgrunnlaget selger vi masse av våre gravsteiner til Østlands-område og spesielt ofte er vi i og rundt Oslo. På bakgrunn av dette gjør at vi normalt monterer gravstein fra en til fem uker etter mottatt ordre. 

Våre komplette priser på alle våre gravsteiner er inkl gravstein, sokkel, gravering(inntil 2 komplette navn) og montering på din lokale kirkegård. Vår målsetning er at vi skal levere gravstein med tilbehør til Norges beste priser, ferdig montert!

Oppretting av Gravstein i Oslo

Vi tilbyr også alle våre tjenester innen gravstein i området Oslo og Østlandet.

Har du behov for få opprettet en gravstein eller kanskje en rens? Vi kan hjelpe til med begge deler. Vi ser også at det er mange gravsteiner som nesten er uleselig fordi at naturen over tid har vært tøff mot skriften. Med ny lakk og en skikkelig rens vil en gravstein fremstå som ny igjen og være klar for mange nye år ute på kirkegården. Dette er vårt fagfelt så vi hjelper gjerne.

Ta kontakt med oss så gir vi en hyggelig pris på tjenesten som du har behov for.

Vestre gravlund i Oslo i vakker høststemning
Gravstein Grossisten på Vestre gravlund i Oslo

Vi har et stort utvalg av gravsteiner i vårt sortiment:

https://gravsteingrossisten.no/gravsteiner/

Finner du ikke en modell som er ønsket så kontakt oss gjerne så kan vi sikkert produsere den gravstein som du ønsker.

I tillegg til et godt utvalg av gravsteiner har vi også et rikt utvalg av tilbehør til gravstein:

https://gravsteingrossisten.no/tilbehor/

Tilbehør tilbyr vi selvsagt til alle våre kunder som kjøper gravstein men vi selger også kun tilbehør om dette er ønskelig. Finner du ikke det du er på jakt etter? Kontakt oss gjerne fordi vi kan leverer stort sett alt av det som andre også kan tilby.

Her er noen av gravplassene i Oslo vi monterer gravstøtter: Alfaset gravlund, Bekkelaget kirkegård, Gamle Aker kirkegård, Gamlebyen gravlund, Grefsen kirkegård, Grorud kirkegård, Høybråten kirkegård, Klemetsrud kirkegård, Krist kirkegård, Nordre gravlund, Nordstrand kirkegård, Ris kirkegård, Sørkedalen kirkegård, Ullern kirkegård, Vestre Aker kirkegård, Vestre gravlund, Voksen kirkegård, Vår Frelsers gravlund, Østre gravlund og Østre Aker kirkegård.