Pris inkluderer

  • Gravstein
  • Sokkel
  • Gravering (2 komplette navn, datoer og minneord)
  • Frakt og montering på ønsket kirkegård eller gravlund.
  • Montering i løpet av 2-5 uker, i sesong
  • Tilsendt utkast på ferdig gravstein
  • Søknad til lokalt kirkekontor
Gravstein Cor i orion blå granitt med bedplate og alu

Akkurat nå EKSTRA GODE PRISER!

Kort leveringstid!

Vårt utvalg

Finner du ikke det du leter etter?

Vi kan levere stort sett alt som man finner hos andre leverandører innen gravstein.

Tilbakemeldingene fra våre kunder er at våre priser ligger langt under andre tilbydere selv om gravstein ikke er i vårt standard sortiment.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Gravsteiner

Gravsteiner er både minnetavler og representasjoner av mennesker som har gått bort. For de fleste er det viktig at steinen er holdbar og vakker, slik at den kan bli et samlingspunkt for familie, venner og bekjente i lang tid fremover.

Valg av gravstein kan være utfordrende, men vi vil gjøre det lettest mulig for deg. Vi legger vår stolthet i å gi deg et rikt utvalg, kyndig veiledning, og gode priser. Gravsteiner fra oss kan leveres hvor som helst i Norge.

Gravsteiner i høy kvalitet

Gravsteiner skal stå i mange år, og må tåle all slags vær og vind og annen slitasje. Vakre og hardføre steintyper gjør at gravsteinen kan være et minnesmerke ikke bare her og nå, men også for fremtidige generasjoner. Vi bruker ulike former for granitt, som er velkjent og brukt til slike formål verden over.

Når du skal velge gravstein, vil du få valget om steintype, behandling av steinen (fra natursteiner til helt eller delvis polert), samt farge på stein. Vi har grå, svarte og røde gravsteiner i ulike former og høyder – fra enkle rektangulære gravsteiner til hjerteformede.

Tilbehør og symbolikk

Nydelig tilbehør som fugler og lykter i bronse eller rustfritt stål kan velges som tillegg, og er svært populære. Alle produktene vi tilbyr er laget med holdbare materialer og har en utførelse av høy kvalitet. Uansett hvilket utseende du bestemmer deg for, får du en gravstein som er tidløs og varig.

Her er en oversikt over noe av det mest populære tilbehøret og hva det symboliserer. Vi håper det kan hjelpe deg å gjøre valg som føles bra. Spør oss gjerne om tips og råd hvis du er i tvil.

Symbolsk tilbehør:

Hjerte – representerer kjærlighet

Engel – et tegn på beskyttelse

Kors – et hovedsymbol på kristendommen og Jesus Kristus

Sol – solnedgang representerer aften og livets slutt

Due – symboliserer fred

Spurv – er et tegn på livet

Anker – står for beskyttelse

Rose – symboliserer kjærlighet

Båt – symboliserer livets reise

Gravering på steinen

Når du har valgt gravstein og eventuelt tilbehør, fyller du enkelt inn bestillingen på nettsidene våre og gir oss beskjed om hva som skal graveres inn på steinen. Hvis du ønsker å snakke med oss, er du hjertelig velkommen til å ringe.

Det er vanlig å ha med navn og datoer, samt gjerne et ornament og et minneord som kan gi uttrykk for de etterlattes takknemlighet og kjærlighet, eller den avdødes religiøse tro eller livssyn.

Noen vanlige minneord:

Takk for alt

Størst av alt er kjærligheten

Høyt elsket - dypt savnet

Fred over minnet

Du forblir hos oss i våre hjerter

Hvil i fred

Gravsteiner for barn

Ekstra tungt er det å skulle velge gravstein og minneord til den lille – den som representerte nytt liv og fremtiden. Gravsteinen kan representere barnet eller babyen med egnede symboler og ornamenter, eller egne steiner med bamse eller tiger. Engler og hjerter er også vanlig som ornament på gravsteiner til barn.

Her er noen vanlige minneord for barn eller baby:

Små føtter setter også spor

Sov i ro lille venn

Høyt ønsket. Tung å miste.

Godt utvalg innen gravsteiner og tilbehør

Hos Gravstein Grossisten er det mer enn nok utvalg til å finne noe fint, og samtidig ikke så overveldende at det blir vanskelig å bestemme seg. Av erfaring vet vi at mange i en lignende situasjon som din, har mer enn nok å tenke på. Vårt ønske er at det å velge gravstein skal være en enkel oppgave, som tross triste omstendigheter føles godt.

Tenk på gravsteinen som et lerret som du fyller med personlige, meningsfylte detaljer. Selvsagt navn og datoer, men også gjerne en lykt, eller kanskje en liten rose? Vi har forseggjort tilbehør som bidrar til å hedre den avdøde på en vakker og verdig måte.

Levering over hele Norge

Gravstein Grossisten holder til på Hjelset i Molde kommune. Vi monterer gravsteiner hvor som helst i Norge, og tar hånd om søknadsprosessen med kirken for deg – det eneste du trenger å gjøre er å bestille den steinen du vil ha, vi ordner resten. Alt dette er inkludert i prisen.

Ved å holde de fordyrende mellomleddene unna, kan vi gi deg en sterkt presset pris på gravsteiner. Dette kan du lese mer om her. I tillegg til å produsere og montere nye gravsteiner, kan vi også foreta oppretting av gravsteiner som har blitt skjeve og oppfriskning av tekst.

Mange fornøyde kunder

Gravstein Grossisten har opparbeidet seg et svært positivt omdømme, og mottar gode skussmål fra nye og gamle kunder.

Noen av de kommentarene vi ofte får høre, er at vi leverer et nøyaktig og detaljert utført arbeid, at vi er lette å kontakte, at vi er imøtekommende, empatiske og hjelpsomme, og at vi er åpne for skreddersydde løsninger der kunden ønsker seg noe helt spesielt.

Vi er evig takknemlige for denne tilbakemeldingen, og står på hele tiden for å gi kundene våre en best mulig opplevelse.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss? Her finner du kontaktinformasjon som epostadresse og telefonnummer.