Gravstein montering av Gravstein Grossisten

Hva koster en gravstein?

Pris på gravstein kan variere veldig. Hva ønsker dere? En enkel modell fra kr 11 000 eller en gravstein med lykt som starter fra kr 20 000?

Gravstein Grossisten har et stort utvalg som skal være et godt alternativ for de fleste.

De fleste av våre gravsteiner er helpolerte. Gravsteiner som er helpolerte vil klare seg bedre i et norsk klima siden smuss og skitt vil ha større problem med å feste seg til gravstein. I våre priser så er dette inkludert men dette er ofte et tillegg på flere tusen hos andre leverandører. Vi anbefaler en vask noen ganger i året med en klut og evt litt mildt såpevann for å holde gravstein fin.

 

 

Gravstein til en god pris

En av våre storselgere gjennom alle år er modellen Montes i lys grå granitt.

Denne står på mange gravplasser rundt i hele landet.

Modellen leveres med en flott hugget kant mens front og bakside er polert.

Dette er vår "naturstein". Standard levert med inngravert 3 fugler i venstre topp noe som gir en flott gravstein. Om man ikke ønsker fugler kan man velge mellom andre ornament. Se utvalget her.

Modellen finnes også i mørk grå granitt.

Pris for gravstein kan variere, men ordinær pris er kr 13 000,-.  Prisen er inkl ferdig gravert og montert i hele Norge.

 

En enkel prismodell på gravstein.

Gravstein Grossisten har forsøkt å lage en enkel prismodell på våre gravsteiner sånn at du som kunde enkelt skal være sikker på hva den endelige prisen blir.

Alle priser som man ser på våre gravsteiner er inkl gravstein, evt lykt om det er en lyktmodell, gravering av inntil 2 navn, datoer og standard minnerord. I tillegg er prisen inkludert ferdig montering på lokal kirkegård. Montering av gravstein blir alltid utført av eget personell for å ha kontroll på kvaliteten.

Vi ser at mange av gravstein leverandører har valgt en annen modell som er litt vanskelig for deg som kunde å se hva totalprisen. Man kan få et tillegg for minneord, helpolering, fraktkostnader og montering.

Gravstein Grossisten ønsker at man enkelt skal finne ut hva en gravstein koster.