Akkurat nå EKSTRA GODE VÅRPRISER!

Vi leverer til hele Norge til samme lave pris!

Noen utvalgte produkter

Gravstein utvalg

Priser fra kr 12 000,-

inkludert gravering og montering

i hele landet

Levering 3-5 uker!

Se hele utvalget

Gravstein tjenester

Oppfrisking

Oppretting

Nytt navn

Flytting

Bli kjent med oss

Gravstein Grossisten

Gravstein har aldri vært rimeligere

Gravstein Grossisten har virkelig skapt bølger i gravstein markedet. Vi har kuttet fordyrende mellomledd som f.eks begravelsebyrå. Rett fra produsent sørger for ekstra lave priser på gravsteiner av høy kvalitet. Sjekk prisene!

Gravstein ferdig montert i hele Norge til samme lave pris

Gravstein fra oss har bare en pris - totalprisen. Alle priser som man ser på nettsiden er inkl gravstein, standard gravering og ferdig montert på lokal kirkegård. Lik pris uansett hvor i landet den skal monteres!

Gravstein Grossisten - kundeservice

Selv om prisene våre er markedets beste så skal vi også ha den beste kundeservicen. Vi kan garantere deg som kunde personlig oppfølging i en vanskelig tid. Hos oss kan du enkelt se rundt på alle modeller uten noe salgspress. Og har du behov for en samtale så hjelper vi gjerne.

referanser

Gravstein Grossisten

Her finner du rimelige gravsteiner i god kvalitet. Her i nettbutikken vår kan du enkelt bestille gravsteiner og tilbehør. Vi monterer gravstein i hele landet.

Vi har et stort utvalg av gravstein i ulike typer, farger og modeller. Derfor finner du gjerne noe som passer for deg, og som representerer den gravlagte på en god måte i vårt sortiment.

For å gjøre kjøpet så enkelt som mulig finnes det ingen skjulte kostnader. Den totale summen er den du finner under produktet på nettsiden. Det vil si at prisen inkluderer gravstein, sokkel, gravering (inntil 2 navn, dato og minneord), frakt og montering på din kirkegård eller gravlund. Vi monterer i hele landet. Du kan bare bestille en gravstein, så ordner vi resten.

Overlandsvannet_tilpasset_naust

Montering i hele Norge til samme lave pris

Les mer

tilbehor2

Gode høstpriser på en mengde modeller. Rask montering!

Se vårt store utvalg av gravsteiner

Mange muligheter innen gravstein.

Det er bare å kontakte oss om du skulle ha noen spørsmål så hjelper vi deg gjerne. Her på nettsiden kan du kikke på steiner og komponere en stein etter de ønskene du måtte ha.

Steinen bestiller du enkelt i sin helhet her i nettbutikken. Vi har også et stort utvalg av tilbehør til steinen til gode priser som gjør gravsteinen mer personlig. Hva med to duer plassert på toppen, et kors eller et portrett av den som har gått bort på steinen? Det er fullt mulig og vi hjelper gjerne om du trenger noe tips.

Gravminner har en lang tradisjon i Norge

Gravminner har vært brukt i Norge i lange tider. Det er vanskelig å tidfeste når man begynte med dette, men siden middelalderen har det vært vanlig å bruke gravminner på kirkegårder rundt kirkene. I begynnelsen var det bare de rikeste som hadde gravsteiner, mens alle andre laget gravminner av tre. Disse har veldig kort holdbarhet, slik at de forsvant av seg selv etter litt tid. Heldigvis har ting endret seg, slik at de aller fleste kan få et vakkert gravminne som holder lenge.

Tidligere var det strenge regler for mål og fasong på gravstein slik at kirkegårdene ble veldig monotone, og alle steinene var helt like. Heldigvis er det ikke sånn lengre nå. Alle mennesker er forskjellige og bør representeres med en gravstein som passer deres personlighet og stil.

Kvalitet på gravstein

En gravstein skal stå i mange år og den utsettes for alt Norge har å by på av kraftig vær og vind. Derfor er det viktig å ha en stein av god kvalitet slik at den holder seg hel og fin i årevis. Vi går aldri på kompromiss med kvalitet. Når du kjøper en stein hos oss kan du være trygg på at du får den aller høyeste grad av kvalitet, til en fornuftig pris.

Bestille fra Gravstein Grossisten

Dersom du har spørsmål til oss om gravstein, levering, gravering eller andre ting så må du bare ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne med å velge stein og tilpasninger.

Gravstein Grossisten reduserer kostnaden på gravstein.

Egne sider:

Gravstein Oslo                            Gravstein Molde

Gravstein Bergen                       Gravstein Ålesund

Gravstein Stavanger                   Gravstein Nord-Norge

Gravstein Trondheim                  Gravstein Kristiansund

Gravstein Haugesund                 Gravstein Drammen

Gravstein Kristiansand

Gravstein Fredrikstad og Sarpsborg